Áraink

Áraink nettó árak, az Áfa-t nem tartalmazzák!

Weboldal csomagok

* induló tartalom feltöltése: a szöveges és képes tartalmat a megrendelő készíti el, mi csak feltöltjük a weboldalra. A fizetős képek ára is a megrendelőt terheli. Igény esetén fotóst tudunk ajánlani. ** e-mail marketing regisztráció: az ár tartalmazza a tájékoztatást az e-mail marketing rendszerekről és a kiválasztás után a regisztrációt. Amennyiben a választás fizetős rendszerre esik, az ár minden esetben a megrendelőt terheli. *** további nyelvek: az ár a magyar és +1 nyelvű weboldal kialakítását tartalmazza. Az idegen nyelvű tartalmakat a megrendelő biztosítja. Amennyiben fordítást kér, annak díja külön megállapodás alapján történik! Minden további nyelv: latin betűs:  25.000Ftciril betűs:  30.000Ft A nem magyar nyelvű oldalak kezelőfelülete minden esetben az adott nyelven lesz elérhető!

Sales oldal, webáruház

Domain regisztráció, tárhely igénylés

.hu domain név regisztrációja 2 évre: bruttó 5 125 Ft tárhely 1 évre: bruttó 3 750 Ft Az egyéb végződésű domainek áráról érdeklődjön e-mailben! Tárhely szolgáltató: domain-tarhely.net

Arculati elemek

* nyomdai ügyintézés:  igény esetén a nyomtatást is intézzük partner nyomdánkban, ennek díja: 5 000 Ft. A nyomdaköltség a megrendelőt terheli, a számla is a nevére kerül kiállításra!

Karbantartás, tanácsadás