Weboldalak tervezése - Hogyan dolgozunk?

Minden weboldal elsődleges célja a látogató- vagy vevőszerzés.  Az oldalunkra látogatók az első 3 másodpercben eldöntik, hogy maradnak-e. Hogyan tudjuk maradásra, visszatérésre  bírni a látogatót?  Ízléses megjelenéssel, áttekinthető oldalszerkezettel és hasznos, érdekes tartalommal. A weboldal a cég arculatának fontos eleme. Lehet, hogy az oldalunkra érkező, most találkozik először cégünkkel, a látottak alapján hoz ítéletet rólunk. Ezért mindenképpen szakértelmet és megbízhatóságot kell tükröznie. Hogyan dolgozunk? A koncepciót, a színvilágot együtt alakítjuk ki a weboldal tulajdonosával. (A színvilágot és a stílust a logó, ha van, már meghatározza, ha nincs, akkor a logótervezéssel kezdjük) Mit kérünk?

  • Határozd meg az oldal témáját és funkcióját! (pl főzőcske, házi kedvenc, autók, stb és  blog, webáruház, magazin, …)
  • Határozd meg a célcsoportodat! (más design-t és felépítést kíván pl. egy  gyerekeknek készült oldal és pl a sünkedvelők oldala)
  • Keress olyan oldalakat, amik tetszenek, hogy megismerjük az ízlésedet!
  • Milyen színvilágot, hangulatot képzelsz el?
  • Milyen menüpontokat szeretnél?

Ezek alapján már elindulhatunk és elkészíthetjük az előzetes terveket. Az elfogadott terv alapján kezdjük felépíteni a honlapot. Ehhez már kérünk tartalmat és képeket is. A tartalomért és a felhasznált képek jogtisztaságáért, az oldal jogszabályok szerinti működéséért minden esetben az oldal tulajdonosa a felelős! Jogi tanácsadás, szükséges szabályzatok (ÁFSZ, Adatvédelmi tájékoztató) elkészítése, átnézése : partnerünk,  a Cseri &Társai Ügyvédi Iroda jogászai kedvezményes díjakkal állnak ügyfeleink rendelkezésére. Az elkészült honlap tartalmazza az alapvető kereső-optimalizálási beállításokat. -> kereőoptimalizálás Nézd meg munkáinkat. Ha felkeltettük az érdeklődésedet, szeretnél egy gyönyörű új honlapot, írj nekünk.